ROMANIA – Chestionar

Privind sistemele de tranziție de la școală la locul de muncă și abordări de formare bazate pe muncă

Proiectul Erasmus+ “Pregatirea bazata pe activitatea in munca în procesul de tranziție de la școală la locul de muncă (WBT)” a fost conceput pentru a examina diferitele situatii naționale pe care țările europene le abordeaza, cu scopul de a integra tinerii pe piața muncii după perioada de șco-larizare. Proiectul analizeaza rolul pe care invatarea si formarea la locul de muncă il au în acest context și isi propune să afle ceea ce cred oamenii cu privire la abordarea lor națională in privinta unei tranziții usoare de la școală la locul de muncă. În consecinţă,
(1) profesori / pedagogi,
(2) formatori / instructori în companii și
(3) tineri elevi / ucenici
li se cere părerea cu privire la abordările de formare bazata pe activitatea in muncă în contextul procesului de tranziție specific de la școală la locul de muncă. Obiectivul general este de a afla mai multe despre avantajele și dezavantajele sistemului de tranziție specific și de a identifica modalitati de îmbunătățire.
Proiectul WBT reunește instituții publice și private de învățământ din 9 țări europene. Va rugam sa ne ajutati să înțelegem punctul de vedere cu privire la tranziția de la școală la locul de muncă în țara dumneavoastră și opinia dumneavoastră în ceea ce privește metodele de învățare și de predare bazate pe activitatea in muncă cu care lucrati.
Sondajul online va fi efectuat între lunile mai si septembrie 2016. Puteti vedea rezultatele sondajului pe site-ul proiectului până la sfârșitul anului 2016.


Vă rugăm să selectați mai întâi limba și apoi statutul: profesor – formator – elev. Va dura aproximativ 20 până la 30 de minute sa raspundeti.

Vă mulțumim foarte mult pentru contribuția dumneavoasta!

Profesori / pedagogi
Formatori / instructori în companii
Tineri elevi / ucenici